Gillar du att komma igång med DIY-projekt i din inredning? Då är detta verkligen något för dig! Du kanske har hört talas om grå tvätt, även kallad grå trä. Ge till exempel dina möbler och tillbehör en snygg makeover med denna trendiga målarteknik! Vi delar fina exempel med dig: läs vidare.

Populär gråtvätt i din inredning: 6 x du kan göra detta med den
Grånande trämöbler
Vad brukar man välja med gråtvätt i inredningen? Trämöbler åldras! Om du är trött på den bruna träfärgen kommer du definitivt att göra skillnad. Du kan ta dig an både inomhus- och utomhusmöbler – bara du får rätt färg. Genast ett roligt DIY-projekt! Eller skaffa möblerna färdiga med en grå tvättlook i möbelaffären. Matbord, skåp eller stolar: alla trämöbler är berättigade till en sådan makeover!

Renovera trappor med grå tvätt
Inte bara möbler, utan även din trappa kan få en härlig makeover med grå tvättfärg eller grå tvättbets. På så sätt ger du trappan i hallen en tuff, robust look: grå tvätt är mycket lämplig för detta. Vackert i kombination med ett vitt räcke till exempel!

Grå tvätttillbehör i huset
Vill du hellre ha grå tvätttillbehör hemma? Det finns gott om sådana också! Från brickor till vinställ, från kransar till sidobord – dessa grå tvätttillbehör passar perfekt i en lantlig interiör. Detsamma gäller här: du kan starta ett gör-det-själv-projekt själv eller köpa grå tvätttillbehör.

Grå tvätt med vass
Gråtvätt kan även appliceras på vass! Precis som på trä fäster färg i gråtvätt också bra på vass. Tänk på korgtillbehör eller möbler – så att du kan göra flera kombinationer med den här färgen hemma. För en vacker helhet!

Grått tvättgolv
Vill du ha ett nytt golv i ditt hem? Tänk på ett grått tvättgolv! Du kan förvandla ett trägolv till denna look – så att du verkligen satsar på en helt ny look hemma. Se till att du närmar dig detta noggrant: du vill inte att den grå tvättfärgen ska slitas ut snabbt. Förslipa och låt torka väl efteråt, så blir det bra.

Ge trä en makeover med grå tvättfärg eller grå tvättbets
Grå tvättkritfärg
Till sist, grå tvättkritfärg är jättekul att använda i din inredning. Till exempel på väggen i köket: här kan du alltid lämna recept, inköpslistor och andra PM. Det är också bra för barn om de kan krita på väggen. Och det i den där snygga grå tvätta looken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *